Velkommen til en hyggelig, sosial og spennende tur til Hadeland Glassverk lørdag 29 juni.

Vi får et eget område til å stille ut bilene, og vi legger opp til at folk kan selv bestemme hva oppholdet skal inneholde.

Nedenfor ser dere priser på div. mat og drikke, og hvis dere har lyst til å fordype dere litt mer i historien om Glassverket er det muligheter for guidet tur og kåseri, blandt annet !

Vi satser på litt tidlig avreise for å kunne stå oppstilt med glisene til resten av de besøkende begynner og komme.

Vi som reiser fra Oslo området kan møtes på Bjerke Travbane med avreise klokken 09.00. for felles kjøring til Jevnaker og Hadeland Glassverk via riksvei 4.

Det er ca 8 mil å kjøre, og bergnet kjøretid er ca 1,5t. Og det er jo hyggelig vis folk henger seg på etterhvert også. 🙂

 

Prisliste aktiviteter 2013 Hadeland Glassverk

www.hadeland-glassverk.no   

Her er også invitasjonen med forslag til aktiviteter.

Vi hilser så mye fra Hadeland Glassverk, også en ekte veteran, 251 år!

Hadeland Glassverk er en av Norges største turistattraksjoner med cirka 500.000 besøkende i løpet av året. I den forbindelse synes vi det er hyggelig at det er aktiviteter i anlegget, særlig i helgene, til glede for våre besøkende og ikke minst for oss her på HG!

Vi har derfor lyst til å invitere klubben din, og eventuelt klubber dere samarbeider med til å komme og stille ut deres kjøretøyer her hos oss!

Vår glasshytte er omkranset med gamle fine tømmerhus og en park, en godt egnet bakgrunn for et arrangement full av hyggelige opplevelser både for deltagerne og tilskuerne. Kun én times kjøretur nord for Oslo, idyllisk beliggende ved Randsfjordens sørlige bredde, står vi klare til å ta imot dere.

 

Forslag til aktiviteter på Hadeland Glassverk:

 

– Nyt en deilig frokost ved ankomst i vår kafé Kokkestua, kaffe og deilige nystekte kaker i Bakeriet eller varme vafler og pannekaker i Vaffelhuset.. 

 

– Velkommen til omvisning i Glasshytta. Her blir dere tatt i mot av en guide og får en spennende vandring i historie og kultur.

  Opplev våre dyktige glassblåsere i aksjon. Flytende, glødende varm krystallmasse omdannes til de vakreste gjenstander for det dekkede bord. 

 

-Tid på egenhånd: Se våre utstillinger. Hadeland Glassverk har 9 butikker som bugner av gode tilbud. Vi kan by på design- og kvalitetsglass, tinn, porselen,

 dekor- og gaveartikler, og mye annet. Vi har alltid fabrikkrabatt.  

Ta gjerne med barn og barnebarn, her er mye å finne på: Blåse glass selv, dyppe og farge stearinlys, 2 store lekeplasser, Barnas Bondegård m.m.

– Lunsj: Vi dekker hyggelige bord og inviterer til 2-3 retters lunsj i Kokkestua, den Gamle Låven. Se egen gruppemeny – Glassverksmeny lunsj.

Dere finner pakkeforslag med priser i vedlegget: Lag og Forening Turmeny. Vi skreddersyr gjerne et opplegg til foreningen deres.

Overnattingsmuligheter for hele distriktet og flere attraksjoner finner dere på www.visithr.no. Thorbjørnrud Hotell ligger i gangavstand. Nærmeste campingplass er http://slovikacamping.no/

 

Vi kontakter lokalpressen og kunngjør utstillingen på websiden for å få flest mulige tilskuere. Legger ved et kart, et bilde og en informasjons foldere.