Da er datoen satt, og vi vil også i år arrangere dette på Valle Hovin stadion.

Vi starter klokka 11.00 og holder på utover til ca 16-17.00.

Kåringer

Også i år vil det være flere kåringer med eksklusive pokaler til odel og eie, det vil bli kåret fineste orginalbil, fineste ombygde bil og peoples choice. Det vil også bli flere litt mindre høytidelige kåringer, slik at her kan hvem som helst risikere og komme hjem med pokal, uansett hvilken befatning bilen er i ! 🙂

Vinnere vil bli annonsert ca 14.30 – 15.00

Loddsalg

Vi vil også selge lodder på mange fine og kostbare premier, så her er det bare og kjøpe lodder og støtte BMWCCN-Øst, og ikke minst kunne reise hjem med flotte premier !

Lodd vil bli solgt ved vårt telt, og trekning vil foregå i forbindelse med kåringene.

Mat og drikke

Det vil være masse av mat og drikke og få kjøpt til en rimelig pris, grill med pølser og burgere mm, kaffe og kaker,

brus og …boller. Her vil de aller fleste kunne finne noe de har lyst på !

GS BILDELER

Vi får besøk av GS Bildeler som vil vise frem noen av årets nyheter, både felger og annet snack`s,  og man skal ikke se bort i fra at det dukker opp et par gromme biler på deres område også !

Vi regner med at gutta på GS kan svare på det meste av spørsmål når det gjelder deler og utstyr til grommbilen !

www.gsbildeler.no

DYNABEL

Vi får også besøk av Dynabel som har det meste både av bil-lyd og hjemme-lyd. Dynabel selger en oppgraderingskit høyttalere til BMW, der du slipper og klippe og skjære i bilen. De har også forsterker med tilpasset ledningsnett til BMW. Her vil det også dukke opp noen fete lydbiler, og ikke minst en meget heftig E34 som vant EM,  i lydkvalitet ! Her vil det bli mulig å snakke med kyndige karer som kan gi gode råd til de som vil gjøre noe med lyden i sin kjære BMW.

www.dynabel.no