Det er herved med stor glede jeg kan meddele at det vil bli arrangert en sosial sammenkomst med mineralvann og grillmat, med mer, hos Engine Room og deres nye lokaler på Høvik, torsdag 13.06 2013, kl. 18.00!

Adressen er: Ramstadsletta 18, 1363 Høvik (De holder til i et av gartneriene helt ned ved E18, avkjøring ved ESSO Ramstadsletta).

Alle Premiumbil-entusiaster er velkomne til en hyggelig kveld, med BMW i hovedfokus, og / men Porsche-eiere er også invitert! 😀 Vi satser på stort oppmøte og pent vær.. Regner det har vi uansett tak over hodet og fine fasiliteter! 🙂

Kan blant annet nevne at Santander stiller med medarbeider som kan kalkulere eventuelle billån på stedet, også for medlemmer / besøkende som skulle ønske å selge sin bil der og da. Hele parkeringsplassen er avsatt til fri parkering. Ja, treffet er gratis! 😀 Dessuten er det verdt å fortelle at Engine Room vil dekke full fotoshoot fra Bilfoto.no som gratis tar bilde av hver bil/eier som ønsker. Bildene vil bli lagt i et fotoalbum på Engine Rooms Facebookside til fri nedlastning uten copyright. 😀

Høres dette spennende ut, så møt opp, dette blir kjempemessig! 😀