Kommer med et spørsmål til medlemmene i og rundt Oslo, om hva vi skal finne på av arrangementer for at det skal bli oppmøte ?

Engine Room inviterte med gratis grillmat, gratis bilfoto med proff fotograf, representant fra finansiering som kunne svare på spørsmål og ev. ordne lån, en som driver profft med foliering, osv… med andre ord mye fint både og se på og mange med god peiling på BMW.

Og det kommer 8-10 stk !!!! ?

Vi holder jo også på med autoslalom på Gardermoen Raceway, ca en gang i mnd stort sett hele sesongen, også dette med stort sett sørgende dårlig oppslutning.

Nå skal det sies at vårmønstring og høsttreff har vært brukbart oppmøte på, selv om værgudene absolutt ikke var på vår side i år heller. :-/  Men har inntrykk av at det er veldig mange tilreisende utenfor vår region som kommer.

Håper på mange innspill her om hva vi skal gjøre for at det skal bli attraktivt og komme på våre arrangement/ tilstelninger fremover. Og bare for å ha sagt det med en gang, baneleie og kjempedyre treff er ikke aktuelle.

Vi trenger litt feedback her !

Send gjerne mail til: osloogakershus@bmwccn.no

 

Mvh Oslo & Akershus